Nyheter

Mar
18

Nu har tillverkningen av stenplattorna med LED belysning startat och redan har tre stycken lagts på plats.  Under vecka 13 kommer sättning av övriga att påbörjas.

Både tillverkning och sättning verkar fungera som tänkt. 

      

Mar
04

Tullbron är en stenvalvsbro i Falkenberg byggd mellan 1756 och 1761. Bron går över Ätran och är byggnadsminne sedan 1984. Den har reparerats och restaurerats 1927 och 1994. Bron används fortfarande för trafik och i snitt passerar 3 800 fordon per dygn.

Belpro AB skall ge bron Ljus tillsammans med Falkenbergs kommun och Archidea arkitekter.

  

Feb
24

Idag gjorde vi ett besök hos PAMI Industriservice som tillverkar Praktmasterna till Nedre Götaplatsen. Arbetet är i full gång och man har nästan gjort klart all svetsning av 194mm röret för att få önskad form. Hela 1.1km svets kommer det att bli. Därefter skall all svets slipas och göras iordning. Övrigt material för armar och socklar är på gång. Återkommer med fler bilder under arbetets gång.

PAMI Industriservice

 

    

  

Jan
10

Projektet Skeppsbron har pågått sedan 2013 och närmar sig nu färdigställande på etapper 1A och 1C. I den stora etappen, 1B återsår en hel del men snart är även den klar. Arbetet med Stora Bommens bro  pågår för fullt

Belpro AB har varit med och utformat belysningen i alla etapper.

Trafikkontoret - Skeppsbron

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.